Een onvergetelijk groepsuitje

Een leuke ervaring en nog sportief ook! Tijdens onze SUPclinic nemen we jullie mee voor een avontuur op het water.

SUPclinic

We starten met een uitleg op de waterkant, zorgen dat iedereen gewend raakt aan het SUPboard en maken daarna een mooie route door de rietlanden. Iets meer uitdaging of zin in een spelletje? Ook dat kan natuurlijk op een SUPboard. 

Activiteit op maat
We helpen je graag bij het op maat maken van een uitje. Bootcamp, meditatie of yoga is ook mogelijk bij ons. Lunch of diner is ook mogelijk bij de opstapplek.

Voor meer informatie en het aanvragen van een groepsuitje gebruik je het contactformulier. Voor groepen geldt dat wij buiten openingstijden in overleg open zijn. In het geval dat de groep groter is dan het aantal SUPboards dat wij hebben, regelen wij het benodigde aantal SUPboards. 

Kinderfeestje

Een verjaardag op het water is een onvergetelijk avontuur. Tijdens het kinderfeestje besteden we aandacht aan de basisbeginselen van het suppen, maar gaan we ook leuke spellen doen. Een kinderfeestje duurt ongeveer twee uur.

Om te zorgen dat iedereen bij kan blijven en het leuk heeft, gaan er 2 kinderen op 1 SUPboard. Tijdens het feestje kunnen de kinderen met elkaar wisselen van SUPpartner.

We starten met een instructie aan wal en gaan vervolgens oefenen op het water. Maar, we houden het natuurlijk niet te serieus. Balansoefeningen, spelletjes, zwemmen en een wedstrijdje maken dit tot een geslaagd feestje. Tijdens het suppen nemen we pauze en krijgen de kinderen limonade en chips. Tot slot krijgen ze een SUPdiploma overhandigd. 

  • De minimale leeftijd is 8 jaar
  • 2 kinderen op 1 SUP (bij oneven aantal kan er 1 iemand bij de instructeur of kunnen 3 kinderen op een grotere SUP)
  • De kinderen dienen in het bezit te zijn van minimaal zwemdiploma-A

Prijs per persoon: € 21,50
Inclusief: SUPboard, peddel, wetsuit, drinken + snack, foto's en SUPdiploma

Bij 12 of meer kinderen (6 sups) gaat er een tweede instructeur mee. 

Informatie en aanvragen kan via het contactformulier.

Plutosport bij Suppen in het Groene Hart

Bedrijfsuitje, groepsuitje, uitje op het water, groepsactiviteit, bedrijfsactiviteit, familieuitje, op pad met vrienden, vriendinnenuitje, vriendinnen, vrijgezellenfeest, vrijgezellenuitje, verjaardag, verjaardagsfeestje, activiteit op het water, suppen met een groep, uitje op maat, leuk uitje voor in de zomer.