Suppen in Utrecht

Ontdek de prachtige wateren binnen de grote steden Utrecht, Amsterdam, den Haag.  in Nieuwkoop op een unieke manier met Suppen in het Groene Hart! Wij bieden diverse activiteiten aan om jou kennis te laten maken met stand-up paddling (SUP) in de betoverende omgeving Nieuwkoop.  Utrecht.


Activiteiten en Tours

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen self-guided uitje, een georganiseerde tour, meditatie sessie, groeps- of familie-uitje op het water, of individuele coaching, bij Suppen in het Groene Hart ben je aan het juiste adres.


Speciale Sessies

Laat je innerlijke rust herontdekken tijdens onze SUP-Meditatie sessies die 45 minuten tot 1 uur duren. Ook bieden wij speciale sessies met een Coach op het water aan, waaronder 1-op-1 coaching en individuele begeleiding.


Vroege Vogel SUPtour

Wil je de Nieuwkoopse Plassen op een vredige manier verkennen? Doe dan mee aan onze Vroege Vogel SUPtour! Data voor deze tour zijn onder andere 9 mei, 15 juni, 7 juli en 11 augustus om 8:00 uur. Een eigen groepje, vraag, laat het weten, we denk graag met jullie mee. 


Ervaar de Magie van Stand-up Paddling in Utrecht

Boek vandaag nog jouw unieke SUP-ervaring en ontdek de prachtige wateren van Nieuwkoop. Boek jouw tour, Sup-ervaring op www.suppeninhetgroenehart.nl