• Kosteloos wijzigen bij slecht weer!
  • Ga mee met onze SUPtour

Geniet onbezorgd tijdens een georganiseerde SUPtour

Vroeg uit de veren? Of toch liever 's avonds op pad? Wij hebben het voor je geregeld!

Tijdens de SUPtour maken we een heerlijke tocht over het Nieuwkoopse Plassengebied. Onderweg is er tijd voor rust en een versnapering. We vertellen je graag over deze prachtige omgeving tijdens de tour. Misschien spot jij wel een van de schuwe bewoners van de Nieuwkoopse Plassen.

Vroege Vogel SUPtour

Tijdens de Vroege Vogel SUPtour genieten we in alle rust van de ochtend op de Nieuwkoopse Plassen. Het leven ziet er toch anders uit vanaf het water. En al helemaal in de ochtend. Er zijn nog weinig tot geen boten te bekennen. We hebben het rijk voor ons alleen. Tijdens de tocht nemen we een korte pauze voor een kop koffie of thee en een welverdiend lekkers.

Data: 24 juni en 22 juli 2023 om 07:30 uur

Sunset SUPtour

Een heerlijk einde van je dag; de zonsondergang tegemoet peddelen.  Met een prachtige omgeving is dit dubbel genieten. We pauzeren onderweg voor een welverdiend drankje (fris), terwijl we de zonsondergang bekijken.

Vanwege het later/eerder ondergaan van de zon zijn de tijden voor elke datum anders:

- Vrijdag 19 mei om 20:00 uur 
- Zaterdag 3 juni om 20:15 uur
- Woensdag 21 juni om 20:30 uur
- Zaterdag 15 juli om 20:15 uur
- Zaterdag 5 augustus om 20:00 uur
- Vrijdag 1 september om 19:00 uur

Kosten

De kosten voor het meedoen met een van de SUPtours zijn als volgt:

Inclusief het huren van materiaal - € 27,50
Exclusief het huren van materiaal - € 18,50

De consumptie tijdens de tour is ingebrepen in de prijs.

Een half uur na zonsondergang mogen we niet meer op de Nieuwkoopse Plassen zijn. Daarom heeft de tour niet altijd dezelfde start-/eindtijd. 

Ga je mee?

Meld je aan via reserveren of mail naar info@suppeninhetgroenehart.nl. Je hebt de keuze tussen het huren van ons materiaal of het gebruik van je eigen materiaal.

We verzamelen 15 minuten voor de start op onze locatie. Je mag gratis gebruik maken van onze telefoonhoesjes en dry bags. De tour duurt, inclusief pauze, ongeveer twee uur. We suppen op een normaal tempo. Dit betekent dat de tour ook goed te doen is voor beginners.

In geval van te weinig personen (min. 4) of slecht weer kunnen we de tour verschuiven naar een andere datum.

SUPtours - Tour op Nieuwkoopse Plassen - SUPtour in Nieuwkoop - Georganiseerde SUPtour Nieuwkoop - Suppen in Nieuwkoop - Samen suppen  - Sunset - Zonsondergang tour