Kosteloos wijzigen bij slecht weer!

Geniet onbezorgd tijdens een georganiseerde SUPtour

Vroeg uit de veren of ga jij liever 's avonds mee op pad? We hebben twee verschillende tours, met twee verschillende routes. Tijdens de SUPtour maken we een heerlijke tocht over het Nieuwkoopse Plassengebied. Onderweg is er tijd voor rust en wat drinken. We vertellen je graag over deze prachtige omgeving tijdens de tour en gaan opzoek naar haar bewoners, zoals de ijsvogels.

Vroege Vogel SUPtour
Begin je dag lekker met een SUPtour in de ochtend. We laten je droomachtige plekken zien. We pauzeren op de waterkant met een kop koffie of thee met iets lekkers. Er bestaat een kans dat je o.a. reeën en ijsvogels spot!

Sunset SUPtour
Een heerlijk einde van je dag: met zonsondergang op de SUP. We gaan eerst een stuk SUPpen en steken een gedeelte van de Nieuwkoopse Plassen over. We nemen ondertussen een pauze, en genieten onder het genot van een drankje van de zonsondergang. Daarna gaan we weer terug. 

De zon gaat steeds eerder naar beneden. Een half uur na zonsondergang mogen we niet meer op de Nieuwkoopse Plassen zijn. Daarom begint de tour steeds iets eerder naarmate de tijd vordert. Zo zijn we altijd op tijd terug.

Als je de SUP huurt is het volgende inbegrepen:

  • SUPboard incl. leash en peddel
  • Een drankje voor onderweg

Je mag gratis gebruik maken van onze telefoonhoesjes en dry bags.

Na inschrijving ontvang je 2 dagen voor de tour een e-mail met praktische informatie. We verzamelen 15 minuten voor de start op onze locatie.

Aanmelden doe je via info@suppeninhetgroenehart.nl of via het contactformulier. Geef hierbij aan voor welke tour, de datum en of je gebruikt maakt van je eigen of ons materiaal.

*In geval van te weinig deelname (min. 4) of slecht weer kunnen we de tour verschuiven naar een andere datum

SUPtours - Tour op Nieuwkoopse Plassen - SUPtour in Nieuwkoop - Georganiseerde SUPtour Nieuwkoop - Suppen in Nieuwkoop - Samen suppen