Geniet onbezorgd tijdens een georganiseerde SUPtour

Tijdens de SUPtour maken we met een gemengde een heerlijke tocht over het Nieuwkoopse Plassengebied. Onderweg is er tijd voor rust en een versnapering. We vertellen je graag over deze prachtige omgeving tijdens de tour. Misschien spot jij wel een van de schuwe bewoners van de Nieuwkoopse Plassen.

Vroege Vogel SUPtour

Tijdens de Vroege Vogel SUPtour genieten we in alle rust van de ochtend op de Nieuwkoopse Plassen. Het leven ziet er toch anders uit vanaf het water. En al helemaal in de ochtend. Er zijn nog weinig tot geen boten te bekennen. We hebben het rijk voor ons alleen. Tijdens de tocht nemen we een korte pauze voor een kop koffie of thee en een welverdiend lekkers. 

We gaan langs de plek waar de ijsvogels zich bevinden. We nemen even de tijd om ze (met een beetje geluk) te spotten!

Datum: zondag 27 augustus 2023 om 07:30 uur

De tour duurt, inclusief pauze, ongeveer twee uur. We suppen op een normaal tempo. Dit betekent dat de tour ook te doen is voor (sportieve) beginners.

Kosten

De kosten voor het meedoen met een van de SUPtours zijn als volgt:

Inclusief het huren van materiaal - € 27,50
Exclusief het huren van materiaal - € 18,50

De consumptie tijdens de tour is ingebrepen in de prijs. Een wetsuit huren is mogelijk. Deze optie heb je tijdens het boeken van de tour.

Ga je mee?

Reserveer hieronder gelijk of mail naar info@suppeninhetgroenehart.nl. Je hebt de keuze tussen het huren van ons materiaal of het gebruik van je eigen materiaal.

- We verzamelen 15 minuten voor de start op onze locatie.
- Je mag gratis gebruik maken van onze telefoonhoesjes en dry bags.

In geval van te weinig personen (min. 4) of slecht weer kunnen we de tour verschuiven naar een andere datum.

SUPtours - Tour op Nieuwkoopse Plassen - SUPtour in Nieuwkoop - Georganiseerde SUPtour Nieuwkoop - Suppen in Nieuwkoop - Samen suppen  - Sunset - Zonsondergang tour