Ontspanning en meditatie op het water

Welkom bij Suppen in het Groene Hart! Laat ons je meenemen op het water van de prachtige Nieuwkoopse Plassen. Onze SUP-Meditaties bieden een unieke kans om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en tot rust te komen in de natuurlijke omgeving van 't Groene Hart.

Tijdens onze SUP-Meditatie wordt je begeleid worden door een ervaren lichaamsgerichte Coach en SUP instructeur. Zij zullen je helpen om in het moment te blijven en je te laten genieten van de rustgevende geluiden van de natuur om je heen. Of je nu een doorgewinterde meditatie beoefenaar bent of net begint, sportief bent of niet, deze activiteit is geschikt voor iedereen. Ervaring is dus niet vereist. Gun jij jezelf even pauze?


Wat kun je verwachten tijdens onze SUP-Meditatie sessies?

Tijdens onze SUP-Meditatie worden de basisprincipes van meditatie gecombineerd met de ruimte en stilte van de omgeving. We verbinden ons met de geluiden in de natuur en verder..  even niets. Dit uurtje is er voor jou. Je gaat ontspannen weer naar huis. 

 

Ontspannen op het water, Nieuwkoopse plassen. Meditatie in Nieuwkoop. SUP huren. Meditatie Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Noorden. 

Grotere vragen, 1 op 1 sessie? 


Even stilstaan, hier gunnen we ons zelf vaak geen tijd voor. Maar juist deze momenten zorgen ervoor, dat we ons weer verbinden met onze innerlijke stem en kracht. Er weer tegen aan kunnen, weten wat willen en waar we het voor doen. Gun jij jezelf even pauze op de SUP?

Liever geen groep, maar een persoonlijke sessie op het water?  Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Leg je vraag voor aan de Coach en/of Boek jouw tijd hier. We zien je graag. 

"Een moment van rust geeft creativiteit de ruimte en onze gedachten even ontspanning". 


Neem deel aan onze SUP-Meditatie sessies en laat de stress van het dagelijks leven achter je. Kom tot rust, laad op en geniet van de prachtige omgeving van de Nieuwkoopse Plassen.