Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze via het contactformulier.

Hebben jullie wetsuits?

Ja, we beschikken over verschillende maten wetsuits. Wil je zeker weten dat er voor iedereen een wetsuit is voor jouw reservering? Stuur ons dan even een bericht.

Met welke weersomstandigheid kan ik nog suppen?

Je mag natuurlijk altijd suppen. Maar, het weer kan roet in het eten gooien en het zelfs gevaarlijk maken als je het water op gaat.

Vanaf windkracht 5 annuleren wij de reservering. Met een lichte tot matige windkracht 4 (20-25 km/u) kun je het water nog op. We adviseren met deze windkracht ook welke kant je het beste op kunt gaat om de wind een beetje te vermijden. We geven aan waar je het beste in de luwte supt en met de wind in de rug terug supt.

Met tegenwind windkracht 4 is het wel flink peddelen als je nog nooit hebt gesupt. Voor kinderen onder de 16 jaar is het af te raden.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Ben je onverhoopt verhinderd of wil je liever niet het water op vanwege (mogelijk) slecht weer? Dan mag je in overleg kosteloos jouw reservering verzetten.

Je kunt een nieuwe datum/tijd doorgeven, dan maken we jouw nieuwe reservering gereed.

Wat raden jullie aan qua lengte van de huur?

Soms is het lastig in te schatten hoe lang je het water op wil. Dat begrijpen we. 

Wij raden aan om te kiezen voor 2 uur of meer. Op deze manier kun je in ieder geval een route suppen en heb je genoeg tijd om rustig te suppen. Een uur op het water vliegt voorbij!

Wil je een stuk suppen en tussendoor ergens pauzeren voor bijvoorbeeld lunch? Dan raden we je aan om te kiezen voor 4 uur of meer.