Teamcoaching, bedrijfsuitje, feestje

Met je team, sportief, in de natuur, verbinden? Ontspannen, elkaar beter leren kennen, of juist nog meer dat team- gevoel creëren? En wie doet nu eigenlijk wat in jullie team? Neem contact op voor de mogelijkheden en om te bekijken, wat bij jullie team past. Laat je uitdagen! 

Dit is feest! Natuurlijk begeleiden we jullie op het water, de sup, maar hier staat de aankomende bruid(erom) centraal. We stemmen af op jullie wensen en personen. Een toffe activiteit staat hier voor op. Twijfel je nog, zou je niet moeten doen...Toch wat vragen? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Plezier en uitdaging in de natuur en op het water, ook dat kan. Neem contact op voor jullie feestje op maat. Denk aan duur sup- activiteit, aanvullend programma e.d. 

Je kan het zo gek niet bedenken, of.. ja, natuurlijk we vinden een reden om op de SUP te stappen. Wij zijn zo enthousiast en dat delen we graag met jullie. Bijvoorbeeld als uitje met elkaar, het gezin, vriendengroep, vriendinnen, het kan. Laat je verrassen met een begeleide route. Of ga zelf op pad en laat je uitje compleet maken met een borrelpakket op het water. Een idee? vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Interesse in een activiteit, volg ons op de socials of kijk onder het kopje reserveren naar de geplande activiteiten.