SUP kopen bij Suppen in het Groene Hart -Sup kopen Nieuwkoop

Welkom bij Suppen in het Groene Hart, dé plek om jouw eigen SUP board aan te schaffen en de prachtige Nieuwkoopse Plassen te verkennen. Bij ons vind je de beste kwaliteit SUP boards voor urenlang plezier op het water. 


Waarom een SUP board kopen bij ons?

Bij Suppen in het Groene Hart ben je verzekerd van topkwaliteit SUP boards die zorgen voor een geweldige ervaring op het water. Onze boards zijn duurzaam, stabiel en perfect voor zowel beginners als ervaren SUPPERS. Wat het verschil? De boarden van SHARK zijn volledig dubbel aan elkaar gesmolten. - gebruiken geen lijm, zoals vele anderen. Het board heeft een luchtinhoud tot max 25 psi. Wat betekent dat dit board echt aanvoelt als een plank! Hij ligt daarmee extra stabiel op het water. Wat jouw SUP-ervaring optimaliseert. 


Specialist in SUP boards

Als dealer van SHARK SUP bieden wij een uitgebreid assortiment aan SUP boards van de hoogste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een allround board, touring board of race board, bij ons vind je het perfecte board dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit en comfort van onze SUP boards. Daarnaast hebben wij niet zomaar gekozen voor dit merk. Het streeft ernaar om met de boards, de grootste te zijn, met de minste impact op het milieu. Wij SUPPERS houden van de natuur, de omgeving en zijn er zuinig op. Daar passen deze boards dan ook het beste bij. Sup kopen Nieuwkoop, SUPPEN met hond Zuid Holland, Suples, Groene hart, SUPPEN, SUPLES. 


Ontdek de vrijheid van suppen met je eigen SUP board!

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en bekijk ons assortiment aan SUP boards.