Een onvergetelijk uitje

Ben je op zoek naar een origineel en leuk uitje? Ga het water op! Ontspanning, sport en spel: suppen biedt voor ieder wat leuks.

We helpen je graag bij het op maat maken van een uitje. Bootcamp, meditatie of yoga is ook mogelijk bij ons. Onderstaand vind je alvast voorbeelden van twee SUPclinics en meditatie. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om helemaal zelfstandig te gaan suppen of in combinatie met een SUPles. 

Voor meer informatie en het aanvragen van een groepsuitje gebruik je het contactformulier. Voor groepen geldt dat wij buiten openingstijden in overleg open zijn. In het geval dat de groep groter is dan het aantal SUPboards dat wij hebben, regelen wij het benodigde aantal SUPboards. 

SUPclinic 'Waterpret' - 2 uur

Tijdens deze SUPclinic beginnen we met de essentiële vaardigheden van het suppen. Leer hoe je rechtuit moet suppen, maak vloeiende bochten en houd je balans als een pro!

Na het oefenen gaan we over op nog meer plezier met uitdagende spellen. We eindigen met een SUPrace. Er kan er maar 1 de winnaar zijn. Maar, hoe je wint, dat maakt niet uit..

Ongeacht wie er wint, één ding is zeker: plezier is gegarandeerd!

Geen zorgen als het weer niet helemaal meezit. Bij slecht weer hebben we wetsuits beschikbaar, zodat je comfortabel kunt blijven genieten van dit gezellige uitje. Tijdens deze clinic nemen we een korte pauze op het water en voorzien wij jullie van wat drinken (fris).

Minimum groepsgrootte: 6 personen

SUPclinic 'Door de natuur' - 2 uur

Tijdens deze SUPclinic combineren we de basisbeginselen met een tour op de Nieuwkoopse Plassen.

Na het leren van de basisbeginselen beginnen we aan de tour. Tijdens de tocht vertelt de instructeur je graag over de omgeving en geeft je tips en tricks over het suppen. Tijdens de tour nemen we een korte pauze op het water en voorzien wij jullie van wat drinken (fris).

Groepsgrootte: vanaf 6 personen

Meditatie op de SUP - 1,5 uur

Wil je eens wat anders doen dan borrelen op het terras? Kies dan voor Mindful suppen, midden in het Groene Hart.

Schoenen uit, slippers aan en stap met z’n allen op de SUP, uit de waan van de week. We suppen op de Nieuwkoopse Plassen naar een plekje waar je relaxt op je SUP kan komen liggen en even helemaal tot jezelf komt. Laat alles los en laad op voor een heerlijk weekend of gezellige naborrel.

  • Bij minimaal 10 personen gaat er een extra instructeur mee
  • Je kunt de reservering gratis verzetten in geval van slecht weer

Vrijgezellenfeest - teamuitje - leuk uitje - uitjes Zuid-Holland - uitjes Noord-Holland - uitjes Utrecht - jubileum - familiedag - vriendenweekend